Hyttepakken er klar!

Hør om ‘Hyttepakken’ på spejdertrykken.dk og få indflydelse på det nye Ildhu.

I mediecentret arbejdede de frivillige redaktioner, som dækkede landstræffet i billeder og tekst. Udover at møde redaktionsmedlemmerne kunne man høre om spejdertrykken.dk, se den nye hyttepakke og tale med styregruppen for Kommunikation om det kommende arbejde med at relancere ”Ildhu”.

Nye materialer til hytten


Hyttepakken er seneste initiativ på spejdertrykken.dk. Her kan man købe nye skilte og bannere til hytten til at synliggøre gruppen. I mediecentret kunne man se materialerne, ligesom man kunne høre meget mere om, hvad spejdertrykken.dk indeholder af tryksager og materialer. Korpsets kommunikationsteam hjælper altid gerne med svar på spørgsmål og tager meget gerne imod idéer. 

Kom med input til Ildhu

I løbet af efteråret skal Ildhu gentænkes, så det kan relanceres i foråret 2024. Under de to aktivitetsperioder lørdag eftermiddag vil styregruppen for Kommunikation være repræsenteret og parat til at tage imod input og gode idéer til det kommende arbejde med bladet. Kom og giv dit besyv med! Du kan også melde dig under fanerne, hvis du vil være en del af redaktionen!

Læs også

Menu